Nume:Ioana
ani:19 ( tanara si prea linistita) =))
anime favorite:is cam multe da enumar cateva:P
Seikon no qwuaser, pretear, bleach,full Monn, inuyasha, si acu nu imi mai vin in minte:)
Ceva despre mine: pai sunt simpla, linistita, prietenoasa, copilaroasa desii am ceva ani:)) imi plac desenele, imi plac plimbarile lungi cu bicicleta sau pe jos ( am si permis da prefer sa ma plimb dand din pedale decat sa apas pe ale) =)))
ce sa mai...hmm.. aaa da.. si imi place la nebunie forumu asta, multumita celor ce traduc anime-urile.
Multa multa bafta in continuare daca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa imi spuneti:P
ani:19 ( tanara si prea linistita) =))
anime favorite:is cam multe da enumar cateva:P
Seikon no qwuaser, pretear, bleach,full Monn, inuyasha, si acu nu imi mai vin in minte:)
Ceva despre mine: pai sunt simpla, linistita, prietenoasa, copilaroasa desii am ceva ani:)) imi plac desenele, imi plac plimbarile lungi cu bicicleta sau pe jos ( am si permis da prefer sa ma plimb dand din pedale decat sa apas pe ale) =)))
ce sa mai...hmm.. aaa da.. si imi place la nebunie forumu asta, multumita celor ce traduc anime-urile.
Multa multa bafta in continuare daca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa imi spuneti:P
Lun Dec 19, 2011 10:03 am Scris de ryuu
» Uh..yeah. Hi!
Mier Mai 04, 2011 8:07 pm Scris de Botan
» Da nota avatarului de deasupra!
Dum Mar 13, 2011 3:08 pm Scris de Phoenix
» by alin 2
Dum Mar 06, 2011 4:48 pm Scris de byalyn
» Manga lu-i Elisondo94
Joi Mar 03, 2011 3:01 pm Scris de Ninjaboyz
» !Fazan!
Joi Mar 03, 2011 2:57 pm Scris de Ninjaboyz
» Super!!